Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bekende vastelaovesartiesten in de lappenmand

Geplaatst opwoensdag 20 februari 2019 - 17:34

Een aantal bekende Limburgse vastelaovesartiesten zijn zo vlak voor carnaval uitgeschakeld.

Jos van Herpen van Ziesjoem moet lijdzaam toezien dat de formatie het zonder hem moet doen.

Bewusteloos
Door een ongelukkige val van de trap zit hij noodgedwongen thuis. "Ik dacht even het ergste", zegt partner en Ziesjoem zangeres Marly van Herpen. "Hij lag bewusteloos op de grond en zat onder het bloed." Door de val heeft hij een gebroken schouderblad en drie gebroken ribben overgehouden.

Ziekenhuis
De zanger zelf weet niets meer van de val en kwam pas in het ziekenhuis bij kennis. De optredens gaan gewoon door, maar dat is toch anders zonder Jos. Dinsdagavond ging hij weer voor het eerst mee naar een bejaardenzitting. "Toch is het niet fijn als je je vrienden zo ziet springen en ik rustig aan moet doen. We kijken nu per optreden, maar we leven voor de vastelaovend."

Gebroken arm
Ook Guido Frissen bekend als frontman van Schintaler zit thuis. Hij heeft een gebroken arm opgelopen na een val toen hij op bed stond en een klap op het plafond wilde geven omdat hij last heeft van muizen.

Nachtmerrie
"Ik sprong op het bed, gaf een klap op het plafond, maar raakte uit evenwicht, viel over mijn vrouw en kwam op de grond terecht. Ik wist gelijk dat het mis was, heb zelf mijn arm terug gedraaid en toen is de ziekenwagen gebeld." Frissen zit nu thuis. Ook hij hoopt met
vastelaovend weer op te kunnen treden, maar ziet het somber in. "Een nachtmerrie is dit. Juist in de tijd dat we op het podium kunnen staan gebeurt dit", aldus een teleurgestelde Frissen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen