Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bekende vastelaovesartiesten in de lappenmand

Geplaatst opwoensdag 20 februari 2019 - 17:34

Een aantal bekende Limburgse vastelaovesartiesten zijn zo vlak voor carnaval uitgeschakeld.

Jos van Herpen van Ziesjoem moet lijdzaam toezien dat de formatie het zonder hem moet doen.

Bewusteloos
Door een ongelukkige val van de trap zit hij noodgedwongen thuis. "Ik dacht even het ergste", zegt partner en Ziesjoem zangeres Marly van Herpen. "Hij lag bewusteloos op de grond en zat onder het bloed." Door de val heeft hij een gebroken schouderblad en drie gebroken ribben overgehouden.

Ziekenhuis
De zanger zelf weet niets meer van de val en kwam pas in het ziekenhuis bij kennis. De optredens gaan gewoon door, maar dat is toch anders zonder Jos. Dinsdagavond ging hij weer voor het eerst mee naar een bejaardenzitting. "Toch is het niet fijn als je je vrienden zo ziet springen en ik rustig aan moet doen. We kijken nu per optreden, maar we leven voor de vastelaovend."

Gebroken arm
Ook Guido Frissen bekend als frontman van Schintaler zit thuis. Hij heeft een gebroken arm opgelopen na een val toen hij op bed stond en een klap op het plafond wilde geven omdat hij last heeft van muizen.

Nachtmerrie
"Ik sprong op het bed, gaf een klap op het plafond, maar raakte uit evenwicht, viel over mijn vrouw en kwam op de grond terecht. Ik wist gelijk dat het mis was, heb zelf mijn arm terug gedraaid en toen is de ziekenwagen gebeld." Frissen zit nu thuis. Ook hij hoopt met
vastelaovend weer op te kunnen treden, maar ziet het somber in. "Een nachtmerrie is dit. Juist in de tijd dat we op het podium kunnen staan gebeurt dit", aldus een teleurgestelde Frissen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen