Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekende oud-wielrenners trappen Tour de L1mbourg af

Geplaatst opvrijdag 6 juli 2018 - 10:07

Vier oud-wielrenners trappen vrijdagavond het L1-wielerprogramma Tour de L1mbourg af.

Gert Jakobs, Maarten den Bakker, Bart Voskamp en Patrick Strouken schuiven bij presentator Sander Kleikers aan om vooruit te blikken op de Tour de France en de derde editie van Tour de L1mbourg, die vanaf zaterdag door de provincie trekt.

Meesterknecht
Jakobs was meesterknecht van onder andere topsprinter Jean-Paul van Poppel. Bart Voskamp won zelf een touretappe in 1996. Maarten den Bakker is tweevoudig Nederlands kampioen en reed negen keer de Tour. En Patrick Strouken reed onder andere voor de beroemde Panasonic-ploeg van Peter Post.

Kansen Dumoulin
De vier oud-coureurs praten over de deelname van Froome en de gevolgen daarvan voor ploeggenoot Wout Poels. Verder gaan ze het hebben over de kansen van Dumoulin en de gele droom in de eerste rit van sprinter Dylan Groenewegen. Verslaggever Bas van Mulken staat live in Frankrijk om de laatste nieuwtjes te bespreken.

De vooruitblik op Tour de L1mbourg is vrijdagavond live te zien op L1 TV om 17:50 uur, met herhalingen om 20:50 en 22:50 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen