Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekende Maastrichtse juwelier overgenomen door keten

Geplaatst opdonderdag 2 november 2017 - 11:44

De bekende Maastrichtse juwelier Willy Vossen is sinds 1 november in handen van juweliershuis Schaap en Citroen.

De zaak blijft voorlopig nog wel met de oorspronkelijke naam opereren, meldt Chapeau Magazine.

Nieuwe vestiging
Willy Vossen is sinds 1963 als juwelier in Maastricht actief. Hij is gevestigd aan de Maastrichter Brugstraat. De nieuwe eigenaar wil in de tweede helft van 2018 een nieuwe vestiging volgens de huisstijl van Schaap en Citroen openen.

Jaren zeventig
Schaap en Citroen had in de jaren zeventig ook al eens een filiaal in de provinciehoofdstad. Momenteel heeft het juweliershuis al vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Den Bosch en Eindhoven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen