Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekende Limburgse amateurvoetbalsite gaat offline

Geplaatst opmaandag 20 mei 2019 - 16:31

De populaire amateurvoetbalsite In de Wandelgangen gaat stoppen. De website waar dagelijks nieuwtjes, statistieken en wedstrijdverslagen uit het amateurvoetbal op worden geplaatst, gaat 31 mei offline.

Dat schrijft eigenaar Eric van Kessel in een bericht op de site.

Ziekte
De belangrijkste reden voor dit besluit is het wegvallen van Hein Smith, een van de drijvende krachten achter In de Wandelgangen. Smith is al een tijdje ziek, zo schrijft Van Kessel. "Maar het laatste half jaar is zijn ziektebeeld erg verslechterd en heeft Hein advies gekregen om te stoppen. Het was geen gemakkelijke beslissing voor hem."

Amateurvoetbal
De website bestaat sinds 2012 en heeft ruim één miljoen bezoekers per jaar. In de Wandelgangen omschrijft zichzelf als de site van, voor en door het amateurvoetbal in Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen