Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bekende Limburgers vragen aandacht voor Serious Request

Geplaatst opdonderdag 17 december 2015 - 19:47

Aan de vooravond van Serious Request in Heerlen spreekt een handvol bekende Limburgers hun steun uit aan het 3FM-evenement voor het goede doel.

Acteurs Chantal Janzen en Huub Stapel, maar ook Pinkpop-baas Jan Smeets, ex-voetballer Mark van Bommel, zanger Jack Poels en wielrenner Tom Dumoulin vragen in een YouTube-filmpje aandacht voor het evenement.

Dialect
Opvallend: alle deelnemers spreken hun steun uit in het dialect. De opbrengst van Serious Request gaat dit jaar naar kinderen in oorlogs- en conflictgebieden.

Opgesloten
3FM-dj's Domien Verschuuren, Giel Beelen en Paul Rabbering worden van 18 tot en met 24 december opgesloten in het Glazen Huis op het Pancratiusplein.

Youtube

1Limburg is er alle dagen live bij. Via de website en app mis je niets van de gebeurtenissen in Heerlen.

Lees hier alles over Serious Request.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

ANP, Giel Beelen
Giel Beelen wil zich laten opsluiten in Heerlen
Serious Request 2015
'Oorlogsslachtoffer' Serious Request blijkt betaald model
Mark van Bommel bezoekt Glazen Huis in Heerlen
Rámon twijfelt: 'Misschien toch ooit Glazen Huis in'
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen