Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekende horecazaak Niëns weer failliet verklaard

Geplaatst opwoensdag 21 augustus 2019 - 11:40

Na het faillissement van de horecazaak Niëns uit Maasbree vorig jaar in augustus, is het bedrijf na een doorstart alsnog failliet verklaard door de rechter.

Het bedrijf heeft de afgelopen jaren vaker pech gehad.

Brand
In 2018 was er nog een brand in het zalencentrum. Het personeel kon zich toen op tijd in veiligheid brengen. Het café en het restaurant werd door de brand beschadigd.

'Management buy-out'
Het bedrijf bleef na het eerste faillissement open en maakte vervolgens een doorstart. Maar nu valt het doek opnieuw. "We hebben altijd, maar zeker na de 'management buy-out', de brand en het opvolgende faillissement álles, en dan ook echt álles gegeven", laat het bedrijf weten.

Bank
"We waren inmiddels financieel heel dichtbij de overeenstemming waarna het beoogde 'Niens 2.0' volledig uitgerold kon gaan worden. Het doet ons dan ook groot verdriet dat de Rabobank ondanks dat we zo dichtbij een positief vervolg waren, geen mogelijkheid gaf om een reëel overnamebedrag te accepteren."

Hierdoor is het horecabedrijf alsnog weer failliet verklaard.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen