Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekende horecazaak Niëns weer failliet verklaard

Geplaatst opwoensdag 21 augustus 2019 - 11:40

Na het faillissement van de horecazaak Niëns uit Maasbree vorig jaar in augustus, is het bedrijf na een doorstart alsnog failliet verklaard door de rechter.

Het bedrijf heeft de afgelopen jaren vaker pech gehad.

Brand
In 2018 was er nog een brand in het zalencentrum. Het personeel kon zich toen op tijd in veiligheid brengen. Het café en het restaurant werd door de brand beschadigd.

'Management buy-out'
Het bedrijf bleef na het eerste faillissement open en maakte vervolgens een doorstart. Maar nu valt het doek opnieuw. "We hebben altijd, maar zeker na de 'management buy-out', de brand en het opvolgende faillissement álles, en dan ook echt álles gegeven", laat het bedrijf weten.

Bank
"We waren inmiddels financieel heel dichtbij de overeenstemming waarna het beoogde 'Niens 2.0' volledig uitgerold kon gaan worden. Het doet ons dan ook groot verdriet dat de Rabobank ondanks dat we zo dichtbij een positief vervolg waren, geen mogelijkheid gaf om een reëel overnamebedrag te accepteren."

Hierdoor is het horecabedrijf alsnog weer failliet verklaard.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen