Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekende horecazaak Niëns weer failliet verklaard

Geplaatst opwoensdag 21 augustus 2019 - 11:40

Na het faillissement van de horecazaak Niëns uit Maasbree vorig jaar in augustus, is het bedrijf na een doorstart alsnog failliet verklaard door de rechter.

Het bedrijf heeft de afgelopen jaren vaker pech gehad.

Brand
In 2018 was er nog een brand in het zalencentrum. Het personeel kon zich toen op tijd in veiligheid brengen. Het café en het restaurant werd door de brand beschadigd.

'Management buy-out'
Het bedrijf bleef na het eerste faillissement open en maakte vervolgens een doorstart. Maar nu valt het doek opnieuw. "We hebben altijd, maar zeker na de 'management buy-out', de brand en het opvolgende faillissement álles, en dan ook echt álles gegeven", laat het bedrijf weten.

Bank
"We waren inmiddels financieel heel dichtbij de overeenstemming waarna het beoogde 'Niens 2.0' volledig uitgerold kon gaan worden. Het doet ons dan ook groot verdriet dat de Rabobank ondanks dat we zo dichtbij een positief vervolg waren, geen mogelijkheid gaf om een reëel overnamebedrag te accepteren."

Hierdoor is het horecabedrijf alsnog weer failliet verklaard.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen