Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekende gezichten én zeven debutanten in LVK-finale

Geplaatst opzaterdag 2 februari 2019 - 16:00

De finale van liedjesfestijn LVK kent een hoop bekende gezichten. Dertien acts stonden eerder in de eindstrijd. Onder hen ook twee oud-winnaars.

Het Susterse duo Spik & Span won het festijn liefst drie keer en doet nu, met Weer tèlle aaf een nieuwe gooi naar de titel. Ook De Geliënde was al eens nummer één en wil dat succes herhalen met Same viere!

Zeven debutanten
Daarnaast doen er ervaren rotten als De Breurkes (Wat kin ut Sjille!?) en Björn van Berkel (Umdet ut vastenaovend is!) mee aan de finalestrijd. Maar de hoogste eer kan ook zomaar naar een debutant gaan. Er hebben zich zeven debutanten weten te plaatsen voor de finale, waaronder acts als Marvin Rosier ('t Sjoenste wat d'r is!!!) en Roy Selder (Vastelaovend Onversjlaonbaar).

Grote finale
De grote finale van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2019 vindt plaats op vrijdag 15 februari 2019 in het MECC Maastricht en wordt georganiseerd door CV De Gaarekiekere (Gulpen) en CV De Rieste (Margraten). Vanaf 20:00 is de finale live te volgen via L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook.

Klik hier voor een volledig overzicht van de LVK-finalisten van dit jaar.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen