Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekende gezichten én zeven debutanten in LVK-finale

Geplaatst opzaterdag 2 februari 2019 - 16:00

De finale van liedjesfestijn LVK kent een hoop bekende gezichten. Dertien acts stonden eerder in de eindstrijd. Onder hen ook twee oud-winnaars.

Het Susterse duo Spik & Span won het festijn liefst drie keer en doet nu, met Weer tèlle aaf een nieuwe gooi naar de titel. Ook De Geliënde was al eens nummer één en wil dat succes herhalen met Same viere!

Zeven debutanten
Daarnaast doen er ervaren rotten als De Breurkes (Wat kin ut Sjille!?) en Björn van Berkel (Umdet ut vastenaovend is!) mee aan de finalestrijd. Maar de hoogste eer kan ook zomaar naar een debutant gaan. Er hebben zich zeven debutanten weten te plaatsen voor de finale, waaronder acts als Marvin Rosier ('t Sjoenste wat d'r is!!!) en Roy Selder (Vastelaovend Onversjlaonbaar).

Grote finale
De grote finale van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2019 vindt plaats op vrijdag 15 februari 2019 in het MECC Maastricht en wordt georganiseerd door CV De Gaarekiekere (Gulpen) en CV De Rieste (Margraten). Vanaf 20:00 is de finale live te volgen via L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook.

Klik hier voor een volledig overzicht van de LVK-finalisten van dit jaar.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen