Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekende gezichten én zeven debutanten in LVK-finale

Geplaatst opzaterdag 2 februari 2019 - 16:00

De finale van liedjesfestijn LVK kent een hoop bekende gezichten. Dertien acts stonden eerder in de eindstrijd. Onder hen ook twee oud-winnaars.

Het Susterse duo Spik & Span won het festijn liefst drie keer en doet nu, met Weer tèlle aaf een nieuwe gooi naar de titel. Ook De Geliënde was al eens nummer één en wil dat succes herhalen met Same viere!

Zeven debutanten
Daarnaast doen er ervaren rotten als De Breurkes (Wat kin ut Sjille!?) en Björn van Berkel (Umdet ut vastenaovend is!) mee aan de finalestrijd. Maar de hoogste eer kan ook zomaar naar een debutant gaan. Er hebben zich zeven debutanten weten te plaatsen voor de finale, waaronder acts als Marvin Rosier ('t Sjoenste wat d'r is!!!) en Roy Selder (Vastelaovend Onversjlaonbaar).

Grote finale
De grote finale van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2019 vindt plaats op vrijdag 15 februari 2019 in het MECC Maastricht en wordt georganiseerd door CV De Gaarekiekere (Gulpen) en CV De Rieste (Margraten). Vanaf 20:00 is de finale live te volgen via L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook.

Klik hier voor een volledig overzicht van de LVK-finalisten van dit jaar.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen