Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekende en nieuwe namen op Cultura Nova

Geplaatst opwoensdag 16 juni 2021 - 22:54

Cultura Nova is letterlijk herrezen nadat de uitvoerend producent vier maanden geleden failliet ging.

Woensdag presenteerde het theaterfestival de eerste namen van artiesten die vanaf vrijdag 27 augustus zullen optreden in Heerlen. Vanaf donderdag start de kaartverkoop.

Lees ook: Producent Cultura Nova failliet: festival niet in gevaar

Op het lijstje staan onder anderen Het Laagland, Recirquel, Laika & Zefiro, Torna, Aurélia Thierrée Chaplin en La Baldufa. Veel gezelschappen die in 2020 waren geboekt, komen een jaar later alsnog naar Heerlen.

Het festival duurt tien dagen en eindigt op zondag 5 september. Het cultuurfestival biedt een combinatie van circustheater, familietheater, acrobatiek, performance, klassieke en moderne dans van nationale en internationale gezelschappen. Bekijk hier het hele programma van Cultura Nova.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen