Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekende dönerwagen Musti krijgt nieuwe moderne kraam

Geplaatst opvrijdag 22 december 2017 - 22:14

De bekende dönerwagen Musti keert terug op het Stationsplein in Maastricht. Niet met de kebabcaravan, maar met een moderne nieuwe kraam.

Het architectenbureau Maurer United Architects heeft een fraai ontwerp voor Musti gemaakt, zo meldt De Limburger.

Nieuw ontwerp
De kebabcaravan stond voorheen altijd bij het station. Daarna heeft de witte dönerwagen op verschillende plekken in de stad gestaan. Maar volgend jaar april keert hij definitief terug op het Stationsplein. En dat in een volledig nieuw ontwerp. De letters van Musti worden in een hippe kubusvorm gegoten.

Failliet
Vorig jaar ging het kebab-imperium van Musti op de fles. Het bankroet trof zowel het specialiteitenrestaurant aan de Tongersestraat als de populaire kebabwagen van Musti bij het centraal station.

Lees ook: Kebab-imperium Musti in Maastricht failliet

Klap
Met name het gegeven dat de bekende kebabcaravan uit het straatbeeld dreigde te verdwijnen, kwam hard aan. Groot was dan ook de opluchting, zo bleek uit de vele Facebookreacties, toen bekend werd gemaakt dat de bekende dönerwagen een doorstart kon maken.

Lees ook: Bekende Maastrichtse dönerwagen Musti is terug

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen