Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekende dönerwagen Musti krijgt nieuwe moderne kraam

Geplaatst opvrijdag 22 december 2017 - 22:14

De bekende dönerwagen Musti keert terug op het Stationsplein in Maastricht. Niet met de kebabcaravan, maar met een moderne nieuwe kraam.

Het architectenbureau Maurer United Architects heeft een fraai ontwerp voor Musti gemaakt, zo meldt De Limburger.

Nieuw ontwerp
De kebabcaravan stond voorheen altijd bij het station. Daarna heeft de witte dönerwagen op verschillende plekken in de stad gestaan. Maar volgend jaar april keert hij definitief terug op het Stationsplein. En dat in een volledig nieuw ontwerp. De letters van Musti worden in een hippe kubusvorm gegoten.

Failliet
Vorig jaar ging het kebab-imperium van Musti op de fles. Het bankroet trof zowel het specialiteitenrestaurant aan de Tongersestraat als de populaire kebabwagen van Musti bij het centraal station.

Lees ook: Kebab-imperium Musti in Maastricht failliet

Klap
Met name het gegeven dat de bekende kebabcaravan uit het straatbeeld dreigde te verdwijnen, kwam hard aan. Groot was dan ook de opluchting, zo bleek uit de vele Facebookreacties, toen bekend werd gemaakt dat de bekende dönerwagen een doorstart kon maken.

Lees ook: Bekende Maastrichtse dönerwagen Musti is terug

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen