Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekende Belgische tv-kok komt naar Preuvenemint

Geplaatst opmaandag 15 april 2019 - 12:13

De Belgische chef-kok Wout Bru komt deze zomer naar het Preuvenemint in Maastricht.

Het Maastrichtse restaurant Le Bouchon d’en Face heeft samen met La Bru’sserie, een horecazaak in Durbuy van de Belgische chef-kok, een stand op het culinaire festijn op het Vrijthof. Dat meldt lifestyleblad Chapeau Magazine.

Samenwerking
De twee restaurants zijn afgelopen week een samenwerking aangegaan, waardoor ze de komende drie jaar samen op het Preuvenemint zullen staan. De Belgische keukenmeester verwacht veel van de samenwerking. "Hoewel Maastricht en Durbuy qua grootte natuurlijk behoorlijk van elkaar verschillen, richten we ons op hetzelfde publiek: mensen die houden van de betere gastronomie en ook op andere gebieden een hoog niveau gewend zijn", zo zegt hij.

Status
De 50-jarige Bru is een grote naam in België en Frankrijk. De kok is een voormalig tweesterrenchef in Frankrijk. Verder heeft hij meerdere zaken in België en is hij een van de bekendste televisiekoks van onze zuiderburen.

Dit jaar vindt het Preuvenemint plaats van 22 tot en met 25 augustus.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen