Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekend Tegels dorpsfiguur 'Knienkie' overleden

Geplaatst opdinsdag 26 juli 2016 - 19:39

De markante Tegelnaar Jo Hendriks is zaterdag overleden. 'Kniekie' had sinds kort zelfs een eigen Facebookpagina.

Volgens Omroep Venlo overleed Hendriks afgelopen weekend op 65-jarige leeftijd. Dat gebeurde in een zorgcentrum in Roermond.

Bekendheid
'Knienkie' zoals hij genoemd werd, was een bekendheid in Tegelen. Hij verbleef vaak rond het Wilhelminaplein waar hij - volgens de omroep - regelmatig eten toegestopt kreeg.

'Osse Jos'
Nadat hij sinds eind juni werd gemist, werd er besloten een Facebookpagina - Osse Jo - in het leven te roepen. In eerste instantie om te achterhalen waar Jo was gebleven, later om de zieke Hendriks een hart onder de riem te steken. Daar werd massaal gehoor aan gegeven. Er werden veel kaarten verstuurd, ook kreeg Hendriks presentjes in overvloed.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Acteur André van den Heuvel uit Tegelen (88) overleden
Oud-wethouder en carnavalsprominent Tegelen overleden
ANP-305460956
Liedjesmaker Dries Holten overleden
ANP
Weer een record voor Chantal Blijft Slapen
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen