Overslaan en naar de inhoud gaan

Bejaarde man valt uit raam zorgcomplex Schinveld

Geplaatst opzaterdag 23 februari 2019 - 14:27

Een bewoner van een verzorgingstehuis in Schinveld is vrijdagavond ernstig gewond geraakt na een val uit het raam.

De bejaarde man viel zo'n zes meter naar beneden en kwam terecht op het trottoir, meldt lokale omroep ZO-NWS. Het ongeluk gebeurde rond 19:45 uur bij zorgcentrum Aan de Bleek.

Traumahelikopter
Een voorbijganger vond het slachtoffer en waarschuwde de hulpdiensten. In eerste instantie werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Toen bleek dat de man veilig per ambulance naar het ziekenhuis gebracht kon worden, kon de helikopter weer inrukken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen