Overslaan en naar de inhoud gaan

Bejaarde man valt uit raam zorgcomplex Schinveld

Geplaatst opzaterdag 23 februari 2019 - 14:27

Een bewoner van een verzorgingstehuis in Schinveld is vrijdagavond ernstig gewond geraakt na een val uit het raam.

De bejaarde man viel zo'n zes meter naar beneden en kwam terecht op het trottoir, meldt lokale omroep ZO-NWS. Het ongeluk gebeurde rond 19:45 uur bij zorgcentrum Aan de Bleek.

Traumahelikopter
Een voorbijganger vond het slachtoffer en waarschuwde de hulpdiensten. In eerste instantie werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Toen bleek dat de man veilig per ambulance naar het ziekenhuis gebracht kon worden, kon de helikopter weer inrukken.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen