Overslaan en naar de inhoud gaan

Bejaarde man valt uit raam zorgcomplex Schinveld

Geplaatst opzaterdag 23 februari 2019 - 14:27

Een bewoner van een verzorgingstehuis in Schinveld is vrijdagavond ernstig gewond geraakt na een val uit het raam.

De bejaarde man viel zo'n zes meter naar beneden en kwam terecht op het trottoir, meldt lokale omroep ZO-NWS. Het ongeluk gebeurde rond 19:45 uur bij zorgcentrum Aan de Bleek.

Traumahelikopter
Een voorbijganger vond het slachtoffer en waarschuwde de hulpdiensten. In eerste instantie werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Toen bleek dat de man veilig per ambulance naar het ziekenhuis gebracht kon worden, kon de helikopter weer inrukken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen