Overslaan en naar de inhoud gaan

Bejaarde man (87) door knuffelzakkenrollers beroofd

Geplaatst opdinsdag 12 maart 2019 - 10:21

Een bejaarde man (87) is het slachtoffer van knuffelzakkenrollers in Maastricht.

Dat meldt de politie op Facebook.

Knuffel
De senior had vorige week boodschappen gedaan bij een supermarkt in de provinciehoofdstad. Toen hij thuis zijn spullen aan het uitladen was, werd hij aangesproken door twee mannen. Volgens de politie kwamen ze uiterst vriendelijk over en gaven ze de bejaarde na afloop zelfs een knuffel.

Lege beurs
Wat de bejaarde Maastrichtenaar op dat moment nog niet doorhad, was dat ze tijdens de knuffel zijn portemonnee hadden weggegrist. Enkele uren later werd de beurs in de buurt teruggevonden. Alleen zat er geen pinpas meer in en waren 150 euro contant geld verdwenen.

Vreemde manier
De politie spreekt van een 'vreemde manier' van zakkenrollen. De knuffelaars hadden gezien dat de man in de winkel nog extra geld had gepind, zo blijkt uit camerabeelden. Daarop zijn ze hem naar huis gevolgd en hebben ze hem beroofd van zijn portemonnee. Volgens de politie gaat het om twee mannen en een vrouw. De politie roept daarom op extra alert te zijn.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen