Overslaan en naar de inhoud gaan

Bejaarde man (87) door knuffelzakkenrollers beroofd

Geplaatst opdinsdag 12 maart 2019 - 10:21

Een bejaarde man (87) is het slachtoffer van knuffelzakkenrollers in Maastricht.

Dat meldt de politie op Facebook.

Knuffel
De senior had vorige week boodschappen gedaan bij een supermarkt in de provinciehoofdstad. Toen hij thuis zijn spullen aan het uitladen was, werd hij aangesproken door twee mannen. Volgens de politie kwamen ze uiterst vriendelijk over en gaven ze de bejaarde na afloop zelfs een knuffel.

Lege beurs
Wat de bejaarde Maastrichtenaar op dat moment nog niet doorhad, was dat ze tijdens de knuffel zijn portemonnee hadden weggegrist. Enkele uren later werd de beurs in de buurt teruggevonden. Alleen zat er geen pinpas meer in en waren 150 euro contant geld verdwenen.

Vreemde manier
De politie spreekt van een 'vreemde manier' van zakkenrollen. De knuffelaars hadden gezien dat de man in de winkel nog extra geld had gepind, zo blijkt uit camerabeelden. Daarop zijn ze hem naar huis gevolgd en hebben ze hem beroofd van zijn portemonnee. Volgens de politie gaat het om twee mannen en een vrouw. De politie roept daarom op extra alert te zijn.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen