Overslaan en naar de inhoud gaan

Bejaarde man (87) door knuffelzakkenrollers beroofd

Geplaatst opdinsdag 12 maart 2019 - 10:21

Een bejaarde man (87) is het slachtoffer van knuffelzakkenrollers in Maastricht.

Dat meldt de politie op Facebook.

Knuffel
De senior had vorige week boodschappen gedaan bij een supermarkt in de provinciehoofdstad. Toen hij thuis zijn spullen aan het uitladen was, werd hij aangesproken door twee mannen. Volgens de politie kwamen ze uiterst vriendelijk over en gaven ze de bejaarde na afloop zelfs een knuffel.

Lege beurs
Wat de bejaarde Maastrichtenaar op dat moment nog niet doorhad, was dat ze tijdens de knuffel zijn portemonnee hadden weggegrist. Enkele uren later werd de beurs in de buurt teruggevonden. Alleen zat er geen pinpas meer in en waren 150 euro contant geld verdwenen.

Vreemde manier
De politie spreekt van een 'vreemde manier' van zakkenrollen. De knuffelaars hadden gezien dat de man in de winkel nog extra geld had gepind, zo blijkt uit camerabeelden. Daarop zijn ze hem naar huis gevolgd en hebben ze hem beroofd van zijn portemonnee. Volgens de politie gaat het om twee mannen en een vrouw. De politie roept daarom op extra alert te zijn.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen