Overslaan en naar de inhoud gaan

Bejaarde man (84) valt van balkon en overlijdt

Geplaatst opdinsdag 20 augustus 2019 - 15:23

Een man van 84 is dinsdagmiddag van het balkon van zijn woning gevallen in Smeermaas, net over de grens bij Maastricht.

De man overleefde de val niet.

Maastricht
Volgens het Belang van Limburg is het slachtoffer een Nederlandse man. Smeermaas ligt vlakbij Maastricht en daarom wonen er veel Maastrichtenaren in het Belgisch-Limburgse dorp.

Snoeien
De man zou op zijn balkon bezig zijn geweest met het snoeien van planten en is tijdens de werkzaamheden naar beneden gevallen. Hij zou met zijn hoofd op een stenen terras zijn gevallen.

De hulpdiensten konden het slachtoffer niet meer redden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen