Overslaan en naar de inhoud gaan

Bejaarde harddrugsdealer op heterdaad betrapt

Geplaatst opdonderdag 5 december 2019 - 13:13

Een 70-jarige drugsdealer is woensdag op heterdaad betrapt bij de verkoop van heroïne op de parkeerplaats van een supermarkt aan de rand van het centrum van Heerlen.

De politie kreeg de tip van surveillanten van de afdeling cameratoezicht van de gemeente Heerlen.

Blauwe auto
Ze hadden via camerabeelden gezien dat er vanuit een kleine blauwe auto mogelijk verdovende middelen verhandeld werden. Agenten namen een aantal keer poolshoogte en betrapten drie inzittenden van het autootje woensdag bij een drugsdeal. De drie werden aangehouden.

De inzittenden van de auto hadden tien zakjes hennep, elf zakjes heroïne en tien zakjes cocaïne op zak.

Bejaarde man
Achter het stuur van de blauwe auto zat de 70-jarige man uit Heerlen. Hij had een busje pepperspray en een zakmes bij zich. Bovendien bleek hij meerdere bankpassen te hebben, die niet op zijn naam stonden. Ook had hij ruim 2.300 euro bij zich.

Huiszoeking
In het onderzoek werd ook een woning aan de Schaesbergerweg in Heerlen doorzocht. Daar lagen nog eens acht partijen cocaïne en vier potjes methadon. In totaal werd er zo'n 15 gram harddrugs, 250 milligram methadon en 20 gram hennep gevonden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen