Overslaan en naar de inhoud gaan

Bejaarde harddrugsdealer op heterdaad betrapt

Geplaatst opdonderdag 5 december 2019 - 13:13

Een 70-jarige drugsdealer is woensdag op heterdaad betrapt bij de verkoop van heroïne op de parkeerplaats van een supermarkt aan de rand van het centrum van Heerlen.

De politie kreeg de tip van surveillanten van de afdeling cameratoezicht van de gemeente Heerlen.

Blauwe auto
Ze hadden via camerabeelden gezien dat er vanuit een kleine blauwe auto mogelijk verdovende middelen verhandeld werden. Agenten namen een aantal keer poolshoogte en betrapten drie inzittenden van het autootje woensdag bij een drugsdeal. De drie werden aangehouden.

De inzittenden van de auto hadden tien zakjes hennep, elf zakjes heroïne en tien zakjes cocaïne op zak.

Bejaarde man
Achter het stuur van de blauwe auto zat de 70-jarige man uit Heerlen. Hij had een busje pepperspray en een zakmes bij zich. Bovendien bleek hij meerdere bankpassen te hebben, die niet op zijn naam stonden. Ook had hij ruim 2.300 euro bij zich.

Huiszoeking
In het onderzoek werd ook een woning aan de Schaesbergerweg in Heerlen doorzocht. Daar lagen nog eens acht partijen cocaïne en vier potjes methadon. In totaal werd er zo'n 15 gram harddrugs, 250 milligram methadon en 20 gram hennep gevonden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen