gevaarlijk

Bejaarde automobiliste van de weg gehaald in Venlo

Een 88-jarige vrouw is vrijdagavond door de politie in Venlo klemgereden. De vrouw reed gevaarlijk.

Babbeltruc
Babbeltruc: 'Ik heb staan roepen, dreigen en schelden'

Een 88-jarige vrouw uit Schinnen werd vorige week slachtoffer van een babbeltruc. Terwijl een vrouw haar bezighield, sloop een man achter haar rug naar boven en nam kostbare sieraden mee.

Ongeval Maasbracht Stevensweerterweg (3 mrt 2021)
Hoogbejaarde klimt zelf uit auto na ongeval

Een bejaarde vrouw is woensdag na een ongeval in Maasbracht op eigen kracht uit haar auto gekropen. Bij het ongeluk kwam het voertuig op zijn kant terecht achter een heg bij een woning.

Visite hoogwerker De Beerendonck Venlo 30 mrt 2020
Bezoek bij zorgcentrum dankzij hoogwerker

Bewoners van zorgcentrum Beerendonck in Venlo kregen maandag ondanks hun isolatie vanwege het coronavirus, toch bezoek van hun familie.

Bejaarde man (84) valt van balkon en overlijdt

Een man van 84 is dinsdagmiddag van het balkon van zijn woning gevallen in Smeermaas, net over de grens bij Maastricht.

Politie start opnieuw zoekactie naar vermiste bejaarde

De politie is opnieuw een zoekactie gestart naar de 77-jarige Maastrichtenaar. Hij wordt sinds 1 april vermist.

Hoogbejaarde vrouw tijdje vermist in Weert

Een vrouw van 92 jaar was woensdagmiddag een tijd vermist in Weert.

Geen straf hoogbejaarde automobilist na dodelijk ongeval

Een hoogbejaarde automobilist is volgens de rechtbank in Roermond niet schuldig aan een dodelijk ongeval, twee jaar geleden in Maasbracht.

Bejaarde vrouw veroorzaakt onveilige situaties op A2

Een 91-jarige vrouw heeft zondagmorgen voor onveilige situaties gezorgd op de A2 toen zij met slechts 40 kilometer per uur over de vluchtstrook reed.

Bejaarde vrouw gewond bij inbraak in Beesel

Een bejaarde vrouw is lichtgewond geraakt bij een inbraak, donderdagmorgen in Beesel.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten