Overslaan en naar de inhoud gaan

Bejaard echtpaar mishandeld door fietser

Geplaatst opwoensdag 9 oktober 2019 - 16:00

Een man heeft dinsdagavond in Geulhem een bejaard echtpaar uit Berg en Terblijt mishandeld.

De mishandeling gebeurde op de Wolfsdriesweg, meldt de politie woensdag.

Tegen grond geslagen
De 69-jarige man werd met een vuistslag op zijn hoofd tegen de grond geslagen. De 71-jarige echtgenote van de mishandelde man kreeg een harde duw. Daarbij viel ze achterover en raakte ze met haar hoofd de grond. Daardoor was de vrouw korte tijd buiten bewustzijn.

Confrontatie
Het echtpaar reed rond 18:15 uur in hun auto toen ze dachten dat er op hun auto werd getikt. Voor het stoplicht op de Reinaldstraat kreeg de 69-jarige man door dat er tegen zijn auto werd geslagen en getrapt. Hij zag daarop een man gehaast wegfietsen. De bestuurder liet het daar niet bij zitten en ging verhaal halen. Dat leidde uiteindelijk tot een confrontatie op de Wolfsdriesweg. De man sloeg daar direct toe.

Het bejaard echtpaar is behandeld aan hun verwondingen. De dader is nog niet bekend bij de politie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen