Motorhead deelt en waardeert kerktorencover Weerter muzikanten (6 aug 2021)

Droom komt uit: Motörhead reageert op kerktorencover

Live vanuit de kerktoren in de Weerter binnenstad coverde beiaardier Frank Steijns samen met gitarist Jitse Zonneveld de hit 'Ace of Spades' van de Britse heavymetalband Motörhead. Tot genoegen van de band zelf, blijkt nu.

Carillon Radar Love beiaardier
Radar Love als bitterzoet eerbetoon zieke George Kooymans

Een eerbetoon met een donker randje. Beiaardier Frank Steijns heeft de Golden Earring-hit Radar Love op het carillon van de Pancratiuskerk in Heerlen gespeeld. "Het was best hard werken."

Beiaard Frank Steijns Weert
Frank Steijns 25 jaar stadsbeiaardier in Heerlen

Musicus Frank Steijns jubileert als stadsbeiaardier van Heerlen. Hij bespeelt het carillon van de Sint Pancratiuskerk in 2020 op de kop af 25 jaar.

Stadhuis Maastricht
You'll Never Walk Alone te horen op Maastrichts carillon

Het carillon op het stadhuis van Maastricht heeft vrijdag meegedaan aan de actie van radiostations om het nummer 'You'll never walk alone' te spelen.

Limburgs volkslied klinkt tussen wolkenkrabbers Philadelphia

Beiaardier Frank Steijns liet dit weekend de inwoners van de Amerikaanse miljoenenstad Philadelphia de klanken horen van het Limburgs volkslied.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten