Overslaan en naar de inhoud gaan

'Behulpzame' dieven plunderen bankrekening echtpaar

Geplaatst opdonderdag 6 augustus 2020 - 14:58

Een ouder echtpaar is donderdagmiddag van zijn pinpas beroofd in Vaals. Dat gebeurde rond 12:00 uur bij een parkeerautomaat.

De 'behulpzame' dieven assisteerden het echtpaar met de aanwijzingen op de parkeerautomaat.

Rekening geplunderd
Waarschijnlijk keken ze daarbij de pincode van het echtpaar af. Toen de nietsvermoedende slachtoffers plots hun betaalpas misten, dachten ze eerst dat de automaat het kaartje had ingeslikt. Daarop namen ze contact op met de gemeente.

De dieven haalden in de tussentijd de bankrekening van het echtpaar leeg.

Getuigen gezocht
De diefstal of zakkenrollerij vond plaats bij een parkeerautomaat in het centrum van Vaals, ter hoogte van de grensovergang met Duitsland. De politie is op zoek naar mensen die iets van het voorval gezien hebben.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen