Overslaan en naar de inhoud gaan

'Behulpzame' dieven plunderen bankrekening echtpaar

Geplaatst opdonderdag 6 augustus 2020 - 14:58

Een ouder echtpaar is donderdagmiddag van zijn pinpas beroofd in Vaals. Dat gebeurde rond 12:00 uur bij een parkeerautomaat.

De 'behulpzame' dieven assisteerden het echtpaar met de aanwijzingen op de parkeerautomaat.

Rekening geplunderd
Waarschijnlijk keken ze daarbij de pincode van het echtpaar af. Toen de nietsvermoedende slachtoffers plots hun betaalpas misten, dachten ze eerst dat de automaat het kaartje had ingeslikt. Daarop namen ze contact op met de gemeente.

De dieven haalden in de tussentijd de bankrekening van het echtpaar leeg.

Getuigen gezocht
De diefstal of zakkenrollerij vond plaats bij een parkeerautomaat in het centrum van Vaals, ter hoogte van de grensovergang met Duitsland. De politie is op zoek naar mensen die iets van het voorval gezien hebben.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen