Overslaan en naar de inhoud gaan

Behoorlijk resultaat turnsters ondanks val Vera van Pol

Geplaatst opzaterdag 27 oktober 2018 - 19:07

Mede dankzij Sanne Wevers en debutante Naomi Visser kan het Nederlands turnteam met een goed gevoel terugkijken op de kwalificaties bij de WK turnen in Qatar.

En dat ondanks een val van de Weertse turnster Vera van Pol op de balk. Die tegenvaller werd gecompenseerd door een uitstekende oefening van Wevers. Ondanks de val turnde Van Pol verder heel behoorlijk.

Kansen
Het
teamresultaat (159,029) biedt kansen op een top 12-notering voor de vrouwenploeg. Op het EK in Glasgow pakte de formatie, die in Doha nota bene zonder Céline van Gerner en Eythora Thorsdottir aantreedt, nog brons.

WK
Zondagavond pas zal blijken wat de verrichtingen waard zijn. De Nederlandse turnsters gaan in Qatar voor een plek bij de beste zestien landen, zodat kwalificatie voor de WK van 2019 een feit is.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen