Overslaan en naar de inhoud gaan

Behandeling vader drama Roermond 2 jaar verlengd

Geplaatst opvrijdag 6 mei 2016 - 6:44

De tbs-behandeling van de Roermondse brandstichter Peter G. is met twee jaar verlengd.

De inmiddels 47-jarige G. stak in 2002 zijn huis aan de Jupiterstraat in brand. Daarbij kwamen zes van zijn zeven kinderen om het leven.

Afspraken
De rechtbank vindt dat G. nog intensieve begeleiding nodig heeft, reden om zijn behandeling te verlengen. Zo laat G. volgens de rechtbank niet genoeg weten wat er in hem omgaat, en heeft hij zich niet aan verlofafspraken gehouden.

G. werd in 2003 veroordeeld tot 15 jaar cel en tbs met dwangverpleging. Nadat hij de helft van zijn gevangenisstraf had uitgezeten, werd begonnen aan zijn tbs-behandeling.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

‘Tbs Peter G. verlengen met twee jaar’
ANP-301857149
Nog minstens één jaar tbs voor vader die kinderen doodde
ANP-301857145
Vader die zes kinderen doodde bijna klaar met tbs-traject
TBS met dwangverpleging voor moord op buurman in Weert
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen