Overslaan en naar de inhoud gaan

Behandeling en taakstraf voor ontucht met jong meisje

Geplaatst opdinsdag 2 augustus 2016 - 16:51

De rechtbank Limburg heeft de 54-jarige Huub H. (54) uit Echt veroordeeld tot vier maanden voorwaardelijke celstraf en een taakstraf van 160 uur.

Bovendien moet H. zich verplicht laten handelen in een kliniek.

Ontucht
De man heeft in Echt vijf jaar lang ontucht gepleegd met een meisje. Het kind was in 2008 zes jaar toen H. zich voor het eerst aan haar vergreep. In het najaar van 2013 kwam de zaak pas aan het licht. Na zijn arrestatie vond de politie ook kinderporno op zijn computers. H. was een vriend van de ouders van het kind.

Lager dan eis
De officier van justitie had de rechtbank gevraagd om H. te een deels onvoorwaardelijke celstraf op te leggen. Twaalf maanden cel, waarvan negen voorwaardelijk luidde twee weken zijn eis.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen