AG Sport Jeffrey van As

'Zelfs in Maastricht zijn mensen positief over Roda JC'

Roda JC zette sportief stappen in het afgelopen seizoen, maar het wordt een fikse uitdaging voor de club om op sportief én financieel vlak de opmars voort te zetten.

Gemeentehuis Meerssen gemeente
Blijdschap in Meerssen na goedgekeurde begroting

Wethouder Rein Dupont van Meerssen is blij met het besluit van de provincie om de begroting voor volgend jaar goed te keuren en te volstaan met de lichtste vorm van toezicht.

Meerssen gemeente gemeentehuis (16 dec 2020)
Provincie keurt begroting Meerssen goed

De provincie is akkoord gegaan met de begroting van de gemeente Meerssen voor 2021.

stock geld 500 euro bankbiljetten
Gemeente Venlo ontvangt 1,4 miljoen voor fietspaden

De Provincie Limburg gaat 1,4 miljoen euro investeren in twee fietsroutes in de gemeente Venlo.

Gemeentehuis Meerssen gemeente
Provincie geeft nog geen groen licht voor begroting Meerssen

Het provinciebestuur is nog lang niet zover dat ze groen licht geeft voor de begroting van de gemeente Meerssen. Daarom doet het ook nog geen uitspraak over de vorm van financieel toezicht waar voor wordt gekozen, streng of niet.

Gemeentehuis Heerlen gemeente
Heerlen sluit jaar af met positief saldo

De gemeente Heerlen heeft een dreigend financieel tekort van 9 miljoen euro weten om te zetten in een positief saldo van 2,8 miljoen euro.

Gemeentehuis Meerssen gemeente
Begroting Meerssen: 'Nagenoeg alles overeind gehouden'

De twee nieuwe wethouders van de gemeente Meerssen vinden dat de begroting voor volgend jaar op een verantwoorde manier sluitend is gemaakt.

Meerssen gemeentehuis
Begroting Meerssen: verhoging lokale heffingen

De vier partijen in Meerssen die werken aan een sluitende begroting, willen lokale heffingen zoals de honden- en toeristenbelasting verhogen. Ook gaan ze bezuinigen op het sociale domein.

Meerssen gemeentehuis
Provincie waarschuwt Meerssen voor tijdig indienen begroting

Het provinciebestuur heeft de politiek in Meerssen zwart op wit laten weten dat de gemeente onder preventief toezicht komt te staan als er voor 15 november geen sluitende begroting wordt ingediend.

Gemeentehuis Heerlen
Begroting Heerlen: pijnlijke keuzes onvermijdelijk

Het college van B en W van Heerlen wil 770.000 euro aan bijzondere bijstand schrappen voor mensen die meer verdienen dan het minimumloon.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten