Overslaan en naar de inhoud gaan

Begrip voor doordeweekse sluiting Toverland

Geplaatst opmaandag 9 december 2019 - 15:54

Bezoekers van Toverland begrijpen het besluit van het attractiepark om volgend jaar enkele weken op doordeweekse dagen volledig dicht te gaan.

Toverland maakte maandag bekend dat ze vanaf maandag 9 november 2020 tot en met vrijdag 18 december doordeweeks de poorten sluiten.

Keuze
"Op die dagen hebben we Toverland bijna voor ons alleen. En dat is dan niet meer", zegt een abonnementhouder maandag. Ze snapt wel dat het park deze keuze maakt. "Het is dan gewoon erg rustig."

Lees ook: Toverland in winter 2020 doordeweeks dicht

Weekenden
Voor het eerst in de geschiedenis van het park zijn doordeweeks dan ook de indoorwerelden gesloten.

Eerder
Het attractiepark gaat komend voorjaar wel eerder volledig open. In de voorjaarsvakantie en de weekenden tot de officiële start van het zomerseizoen op 28 maart is het volledige park open, inclusief de vier buitengebieden.

Uitgebreid
Daarnaast zet Toverland in op extra evenementen. Zo wordt het aantal Midzomeravonden uitgebreid van tien naar twaalf. En ook het aantal Halloween Nights wordt uitgebreid, van acht naar veertien avonden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen