Overslaan en naar de inhoud gaan

Begrip voor doordeweekse sluiting Toverland

Geplaatst opmaandag 9 december 2019 - 15:54

Bezoekers van Toverland begrijpen het besluit van het attractiepark om volgend jaar enkele weken op doordeweekse dagen volledig dicht te gaan.

Toverland maakte maandag bekend dat ze vanaf maandag 9 november 2020 tot en met vrijdag 18 december doordeweeks de poorten sluiten.

Keuze
"Op die dagen hebben we Toverland bijna voor ons alleen. En dat is dan niet meer", zegt een abonnementhouder maandag. Ze snapt wel dat het park deze keuze maakt. "Het is dan gewoon erg rustig."

Lees ook: Toverland in winter 2020 doordeweeks dicht

Weekenden
Voor het eerst in de geschiedenis van het park zijn doordeweeks dan ook de indoorwerelden gesloten.

Eerder
Het attractiepark gaat komend voorjaar wel eerder volledig open. In de voorjaarsvakantie en de weekenden tot de officiële start van het zomerseizoen op 28 maart is het volledige park open, inclusief de vier buitengebieden.

Uitgebreid
Daarnaast zet Toverland in op extra evenementen. Zo wordt het aantal Midzomeravonden uitgebreid van tien naar twaalf. En ook het aantal Halloween Nights wordt uitgebreid, van acht naar veertien avonden.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen