Overlijden doden coronadoden begrafenis uitvaart

Laatste rustplaats relatief goedkoop in Limburg

De kosten voor een gemeentelijk graf zijn in Limburg opgelopen tot gemiddeld 2235 euro. Voor een crematie betaal je gemiddeld 603 euro. Limburg is daarmee één van de goedkoopste provincies van Nederland.

begrafenis, kist, crematorium, overlijden, overleden, dood, rouwen, rouw (stock)
Aantal uitvaartbedrijven in Limburg met ruim kwart gestegen

Het aantal uitvaartbedrijven in Limburg is in de afgelopen vijf jaar met meer dan een kwart gestegen.

mvv sef
Groots eerbetoon aan MVV-verzorger Hoenjet

Tientallen MVV-supporters en clubcoryfeeën hebben in Sibbe een laatste groet gebracht aan Sef Hoenjet.

stock overleden dood overlijden sterfte begrafenis crematie
Crematie en begrafenis relatief goedkoop in Limburg

De kosten voor een gemeentelijk graf zijn in Limburg opgelopen tot gemiddeld 2.015 euro. Voor een crematie betaal je gemiddeld 658 euro. Limburg is daarmee één van de goedkoopste provincies van Nederland.

Hijab hoofddoekje mevrouw bidden moslim islam begraafplaats
Limburgse moslimgemeenschap zoekt eigen begraafplaats

Samenwerking Moskeeën Limburg (SML) is in onze provincie hard op zoek naar een laatste rustplek voor moslims. Die zijn er al, maar volgens de voorzitter is er nog geen plek waar eeuwige grafrust wordt gegarandeerd.

uitvaart (16 apr 2020)
Uitvaartbranche past zich aan corona aan

Uitvaartondernemers uit Limburg gaan samenwerken, als ze door de coronacrisis onverhoopt het werk niet meer aankunnen.

stock begrafenis begrafenis graf begraafplaats
Muziek André Rieu blijft favoriet in uitvaart hitlijst

André Rieu is al jaren de meest gedraaide artiest tijdens begrafenissen en crematies. Zijn nummer The Rose staat bovendien landelijk op de negende plaats van populaire uitvaartliedjes. In Limburg scoort hij zelfs hoger.

Foto Ton
Conflict over eenzame uitvaart in Maastricht

Als je eenzaam en arm komt te overlijden, dan regelt de gemeente je uitvaart. In Maastricht was Ton Ramaker jarenlang als vrijwilliger betrokken bij deze uitvaarten. Door een conflict is de samenwerking beëindigd en regelt de gemeente deze zogeheten eenzame uitvaarten weer zelf.

Echtpaar Sanders wil begraven worden op eigen grond (22 okt 2019)
Echtpaar wil bebouwing tegenhouden met graf in eigen tuin

Een echtpaar uit Venlo wil begraven worden op het eigen landgoed om ervoor te zorgen dat de natuur op het stuk land van zes hectare behouden blijft.

Gedoodverfde favoriet André Rieu leidt uitvaart-hitlijst

De muziek van André Rieu wordt grijsgedraaid op begrafenissen en crematies. De muziek van geen enkele andere artiest wordt zo vaak afgespeeld op uitvaarten als de uitvoeringen van de Maastrichtenaar.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten