Overslaan en naar de inhoud gaan

Beginnend bestuurder met krat bier op achterbank opgepakt

Geplaatst opzaterdag 21 maart 2020 - 7:47

Een beginnend bestuurder heeft zichzelf in de nesten gewerkt door met een slok teveel achter het stuur te kruipen en met een krat bier op de achterbank te rijden.

De automobilist werd met zijn voertuig in de nacht van vrijdag op zaterdag onderschept op de Middenpeelweg (N277) bij America, schrijft politie Horst op Facebook.

Krat bier
De politie ging de weg op na een melding dat een voertuig slingerend over de provinciale weg reed. De auto werd door agenten staande gehouden. Tijdens de controle viel hun oog op een krat bier die op de achterbank stond. Met een blaastest liep de bestuurder helemaal tegen de lamp, want daaruit werd bevestigd dat verdachte teveel had gedronken.

Volgens de politie wel nog een 'geluk' voor de beginnende bestuurder, want hij zat net onder de grens van een alcoholpromillage waarbij het rijbewijs wordt ingevorderd. Desondanks kreeg de verdachte een rijverbod van vier uur en kan hij binnenkort een acceptgirokaart in de brievenbus verwachten.

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen