Overslaan en naar de inhoud gaan

Beginnend bestuurder met krat bier op achterbank opgepakt

Geplaatst opzaterdag 21 maart 2020 - 7:47

Een beginnend bestuurder heeft zichzelf in de nesten gewerkt door met een slok teveel achter het stuur te kruipen en met een krat bier op de achterbank te rijden.

De automobilist werd met zijn voertuig in de nacht van vrijdag op zaterdag onderschept op de Middenpeelweg (N277) bij America, schrijft politie Horst op Facebook.

Krat bier
De politie ging de weg op na een melding dat een voertuig slingerend over de provinciale weg reed. De auto werd door agenten staande gehouden. Tijdens de controle viel hun oog op een krat bier die op de achterbank stond. Met een blaastest liep de bestuurder helemaal tegen de lamp, want daaruit werd bevestigd dat verdachte teveel had gedronken.

Volgens de politie wel nog een 'geluk' voor de beginnende bestuurder, want hij zat net onder de grens van een alcoholpromillage waarbij het rijbewijs wordt ingevorderd. Desondanks kreeg de verdachte een rijverbod van vier uur en kan hij binnenkort een acceptgirokaart in de brievenbus verwachten.

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen