Overslaan en naar de inhoud gaan

Beeselse berm gaat op twee plaatsen in vlammen op

Geplaatst opzaterdag 20 april 2019 - 16:11

De brandweer is zaterdagmiddag opgetrommeld voor een dubbele bermbrand in het buitengebied bij Beesel.

In beide gevallen ging het om groenstroken langs de N271.

Honderden meters
De brandhaarden ontstonden rond 15:00 uur. Het ging mis in de nabije omgeving van Kasteel Waterloo én bij de enkele honderden meters verderop gelegen golfbaan. In totaal ging het om zo'n 100 vierkante meter berm.

Watercontainers
De toegestroomde brandweer liet, vanwege een gebrek aan water ter plaatse, meerdere watercontainers aanrukken, aldus een fotocorrespondent. Het verkeer kon daardoor tijdelijk slechts van één rijstrook gebruik maken.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen