Overslaan en naar de inhoud gaan

Beesel sluit woning wegens drugshandel

Geplaatst opmaandag 15 december 2014 - 14:41

Op last van burgemeester Petra Dassen-Housen van Beesel is vorige week een woning tijdelijk gesloten in verband met drugshandel.

Dat meldt de wijkagent van Beesel-Reuvel op Facebook.

Damoclesbeleid
Het is de eerste keer dat de gemeente gebruik maakt van dit zogenoemde Damoclesbeleid. Op basis van artikel 13b van de Opiumwet heeft een burgemeester de bevoegdheid om woningen tijdelijk te sluiten waar verdovende middelen worden verkocht, afgeleverd, verstrekt of aanwezig zijn.

Huurwoning
De verhuurder van de woning was niet op de hoogte van de activiteiten van de huurders. Hij heeft het contract met de huurders ontbonden.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Huis in Elsloo op slot na vondst soft- en harddrugs
Burgemeester wil pand Mook opnieuw sluiten na drugsvondst
Burgemeester mag Maastrichts 'drugspand' niet sluiten
Wietplantage Wilhelminalaan Echt (13 jan 2021)
Drugspand in Echt gesloten: 'Kabels waren gesmolten'
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen