Overslaan en naar de inhoud gaan

Beesel sluit woning wegens drugshandel

Geplaatst opmaandag 15 december 2014 - 14:41

Op last van burgemeester Petra Dassen-Housen van Beesel is vorige week een woning tijdelijk gesloten in verband met drugshandel.

Dat meldt de wijkagent van Beesel-Reuvel op Facebook.

Damoclesbeleid
Het is de eerste keer dat de gemeente gebruik maakt van dit zogenoemde Damoclesbeleid. Op basis van artikel 13b van de Opiumwet heeft een burgemeester de bevoegdheid om woningen tijdelijk te sluiten waar verdovende middelen worden verkocht, afgeleverd, verstrekt of aanwezig zijn.

Huurwoning
De verhuurder van de woning was niet op de hoogte van de activiteiten van de huurders. Hij heeft het contract met de huurders ontbonden.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Huis in Elsloo op slot na vondst soft- en harddrugs
Burgemeester wil pand Mook opnieuw sluiten na drugsvondst
Burgemeester mag Maastrichts 'drugspand' niet sluiten
Growshops aan banden gelegd door nieuwe wetgeving
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen