Overslaan en naar de inhoud gaan

Beelden van scheldende dief online gezet

Geplaatst opdonderdag 14 januari 2021 - 22:31

Het Mobicenter in Heerlen heeft beelden op internet gezet van een dief die met veel geweld artikelen uit een automaat haalt.

De man had het voorzien op een automaat met accessoires voor mobiele telefoons. Hij schudt dusdanig met het apparaat dat hij een aantal artikelen eruit weet te krijgen. En dat gaat gepaard met het nodige gescheld. Dat gebeurde woensdagochtend.

Koffiehoek
Het Mobicenter ligt op de Spoorsingel in het centrum van Heerlen, tegenover het busstation. Het is een plek waar automobilisten 24 uur per dag overdekt kunnen parkeren. Verder zijn er faciliteiten zoals een koffiehoek. Daar lijkt de dader te hebben toegeslagen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen