Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Beelden: Man gaat aan de haal met fooienpot broodjeszaak

Geplaatst opvrijdag 6 oktober 2017 - 14:32

Een man heeft de fooienpot van een broodjeszaak in Maastricht gestolen.

Hij sloeg donderdag 28 september toe bij de Subway aan de Hoenderstraat. Omdat van de dader nog steeds elk spoor ontbreekt, heeft de broodjeszaak vrijdag de bewakingsbeelden online gedeeld.

Kleingeld
Op de beelden is te zien hoe de man naar de balie loopt. Vervolgens kijkt de fooidief om zich heen en grist hij het plastic bakje met kleingeld weg.

Terugbrengen
"Het personeelspotje is uiteraard alleen bedoeld voor ons personeel", schrijft de zaak op Facebook. "We zouden het dan ook waarderen als deze teruggebracht wordt naar Subway Mosae Forum."

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Uit eigen keuken
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Verkiezingen 2018
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen