Overslaan en naar de inhoud gaan

Beelden: het eerste concert van André Rieu in Israël

Geplaatst opdinsdag 3 april 2018 - 21:12

André Rieu treedt dinsdagavond voor het eerst in de geschiedenis op in Israël.

Het concert is in de Menora Mivtachim Arena in Tel Aviv.

Onderdrukking
Twintig Palestijnse artiesten en organisaties riepen Rieu eerder op om de optredens af te zeggen. Volgens hen zou de regering van Israël de shows gebruiken om de aandacht af te leiden van de onderdrukking van de Palestijnen. Rieu zei zich niet bezig te houden met de politiek en dus staat hij gewoon op het podium.

Solisten
​Rieu staat samen met zijn 60-koppige Johann Strauss Orkest en meerdere internationale solisten op de planken. Woensdag, donderdag en zaterdag zijn er ook nog shows gepland.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen