Overslaan en naar de inhoud gaan

Beelden: Flinke schade kassen 't Ven door noodweer

Geplaatst opdinsdag 1 mei 2018 - 17:06

Het noodweer dat afgelopen zondag op maandag over de provincie trok, heeft veel schade aangericht bij verschillende glastuinbouwbedrijven in 't Ven bij Venlo.

In korte tijd vielen daar flinke regen- en hagelbuien met hagelstenen van soms wel 3,5 centimeter groot.

Dronebeelden
De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) is met een drone over de kassen in 't Ven gaan vliegen. Op de beelden is te zien dat een groot deel van het kasdek kapot is. De omvang van de schade kan pas binnen enkele maanden hersteld worden, zegt Jean Aerts bestuurder bij LLTB-vakgroep Tuinbouw Bedekte Teelten.

Lees ook: Ongeveer 70 meldingen door noodweer

De LLTB maakte zelf deze beelden van de schade bij de bedrijven in 't Ven in Venlo.
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen