Overslaan en naar de inhoud gaan

In beeld: tweede dag van 50ste editie Pinkpop

Geplaatst opzondag 9 juni 2019 - 17:56

De tweede dag van Pinkpop ging gepaard met meer zon dan de eerste. Bezoekers konden opnieuw genieten van een keur aan artiesten.

Op de zondag van deze 50ste editie staan Kraantje Pappie, Rowwen Hèze, Lenny Krevitz, The Cure en Armin van Buuren met Marco Borsato op het affiche.

Uitzonderlijk lang
Festivalgangers kunnen extra lang genieten, want de tweede dag duurt uitzonderlijk lang. Voor de afsluiter Armin van Buuren heeft het jubilerend festival toestemming gekregen van de gemeente Landgraaf om door te gaan tot 1:30 uur.

Lees ook: Marco Borsato op Pinkpop met Armin van Buuren

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de tweede dag.

Stroomcrew
Niet alleen op het podium gebeurt het bij
Pinkpop, ook achter de schermen gebeurt er veel. Twintig tot dertig kilometers aan kabels, meer dan 50 aggregaten en heel wat kilowatt uren aan elektriciteit gaan erdoorheen op Pinkpop. De stroomcrew is verantwoordelijk voor ongeveer alle elektriciteit op het festivalterrein en op de campings. Jo Henrich zorgt al 45 jaar dat alles qua stroom op Pinkpop vlekkeloos verloopt.

Lees ook: In beeld: eerste dag van 50ste editie Pinkpop

Wil je meer Pinkpop in beeld zien? Hou dan ook onze accounts op Instagram en Facebook in de gaten en breng ook een bezoekje aan L1.nl/Pinkpop!

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen