Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

In beeld: Enorme ravage na brand Panningen

Geplaatst opvrijdag 7 september 2018 - 15:00

Een halve dag na de grote brand in een verzamelgebouw op een industrieterrein in Panningen, proberen de gedupeerden een inschatting te maken van de schade. Zeker vijf bedrijven zijn vrijwel alles kwijt.

De beheerder van het gebied, Norbert Pancken, was geschrokken toen hij midden in de nacht uit bed gebeld werd. "Je krijgt te horen dat er iets in brand staat", zegt hij tegen L1.

Op de rit
"Ik kwam vervolgens op het terrein aan en zag gelijk al dat er niets meer te redden viel. Verschrikkelijk", aldus de beheerder, die het moeilijk vindt om nu al de balans op te maken.
"We gaan er eerst voor zorgen dat iedereen alles zo snel mogelijk weer op de rit krijgt. Daarna gaan we naar de schade kijken."

Lees ook: Grote brand in bedrijfsverzamelgebouw Panningen

Gegokt
Een van de getroffen ondernemers is Judith Versteegen. Ook zij is vrijwel alles kwijt. "Alles wat ik in twee jaar heb opgebouwd is verdwenen. Ik moet nu weer vanaf nul gaan beginnen." Ze is bovendien niet verzekerd. "Ik heb veel risico's ingedekt. Maar je moet keuzes maken als je net aan een onderneming begint. En dit risico leek mij het minst groot. Ik heb dat risico genomen en uiteindelijk verkeerd gegokt."

Lees ook: Enorme schade na brand Panningen: 'Alles is weg'

Heb jij een hele schattige hond, kat of ander huisdier? Stuur dan jouw allermooiste foto in voor onze fotowedstrijd.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen