Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

In beeld: Enorme ravage na brand Panningen

Geplaatst opvrijdag 7 september 2018 - 15:00

Een halve dag na de grote brand in een verzamelgebouw op een industrieterrein in Panningen, proberen de gedupeerden een inschatting te maken van de schade. Zeker vijf bedrijven zijn vrijwel alles kwijt.

De beheerder van het gebied, Norbert Pancken, was geschrokken toen hij midden in de nacht uit bed gebeld werd. "Je krijgt te horen dat er iets in brand staat", zegt hij tegen L1.

Op de rit
"Ik kwam vervolgens op het terrein aan en zag gelijk al dat er niets meer te redden viel. Verschrikkelijk", aldus de beheerder, die het moeilijk vindt om nu al de balans op te maken.
"We gaan er eerst voor zorgen dat iedereen alles zo snel mogelijk weer op de rit krijgt. Daarna gaan we naar de schade kijken."

Lees ook: Grote brand in bedrijfsverzamelgebouw Panningen

Gegokt
Een van de getroffen ondernemers is Judith Versteegen. Ook zij is vrijwel alles kwijt. "Alles wat ik in twee jaar heb opgebouwd is verdwenen. Ik moet nu weer vanaf nul gaan beginnen." Ze is bovendien niet verzekerd. "Ik heb veel risico's ingedekt. Maar je moet keuzes maken als je net aan een onderneming begint. En dit risico leek mij het minst groot. Ik heb dat risico genomen en uiteindelijk verkeerd gegokt."

Lees ook: Enorme schade na brand Panningen: 'Alles is weg'

Heb jij een hele schattige hond, kat of ander huisdier? Stuur dan jouw allermooiste foto in voor onze fotowedstrijd.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen