Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

In beeld: Dag twee Zomerparkfeest Venlo

Geplaatst opzaterdag 11 augustus 2018 - 8:08

Het Zomerparkfeest in Venlo is al op de helft van het vierdaagse feestje.

Donderdag en vrijdag werd er al volop genoten van diverse optredens, de sfeer en de nodige drankjes.

120 artiesten
De afgelopen twee dagen kwamen duizenden bezoekers al richting het festivalterrein in het Julianapark in Venlo. Zij konden onder andere genieten van optredens als The Bluebirds, Jett Rebel en De Jeugd van Tegenwoordig.

Lollies
Voor wie ook echt wil genieten van de optredens, heeft de organisatie iets unieks bedacht, namelijk '
lul-niet-lollies'. Vind je dat je buurman te veel praat bij een van de concerten, dan geef je hem een lollie zodat hij daarmee zoet is en zijn mond houdt.

Lees ook: Lul-niet-lollies op Zomerparkfeest Venlo

Voor bezoekers die nog gaan, staan optredens van onder meer Johan, Jonna Fraser en Haevn op het programma. In totaal staan er meer dan 120 artiesten op de diverse podia tijdens de 42e editie van het gratis festival.

Wil jij de foto's van de eerste twee dagen bekijken? Klik dan hier voor ons fotoalbum.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen