Overslaan en naar de inhoud gaan

Beekse wethouder stopt tijdelijk om gezondheidsredenen

Geplaatst opmaandag 12 oktober 2020 - 15:51

Wethouder Hub Hodzelmans van de gemeente Beek legt zijn werk tijdelijk neer vanwege gezondheidsproblemen.

Dat laat de gemeente Beek maandag weten.

Medische ingreep
De CDA-wethouder kampt al enige tijd met hartritmestoornissen. Daaraan moet hij nu geholpen worden. Het is nog niet bekend hoelang Hodzelmans uit de roulatie is. Dat hangt af van zijn herstel.

De werkzaamheden van Hodzelmans, die onder meer grote projecten, brede watertaken en bedrijfsvoering in zijn portefeuille heeft, worden overgenomen door wethouder Ralph Diederen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen