Amber Alert

Politie neemt waarschuwingssysteem Amber Alert over

De politie krijgt voor onbepaalde tijd in Nederland het gebruiksrecht op de merknaam Amber Alert, het landelijke alarm voor vermiste kinderen. Ook de domeinnamen en accounts voor sociale media van Ambert Alert komen bij de politie terecht.

Oudere of dementerenden met mantelzorger
QR-code verhindert uitje bewoners Lückerheide

Een uitje van dementerende bewoners van een verpleegkliniek in Kerkrade kan niet doorgaan. De bewoners hebben geen QR-code.

ondertekening brandbrief luc winants christine van basten (2 sep 2020)
Gemeenten beraden zich over handhaving coronapas

Limburgse burgemeesters overleggen komende vrijdag over de manier waarop ze de nieuwe versoepelde coronaregels gaan handhaven. Vooral de omgang met het coronatoegangsbewijs is punt van discussie.

Gabrielle Hennekens onthult de plaquette voor Frans Karanek (22 sept 2021)
Plaquette ondergedoken Duitse Jood onthuld in Beek

Bij de voormalige sigarenfabriek Hennekens in Beek is zaterdag een plaquette onthuld ter nagedachtenis aan een Joodse man die in de Tweede Wereldoorlog ondergedoken zat in de fabriek.

Maastricht Aachen Airport (25 sep 2019)
Minder vliegverkeer en toch meer klachten over vliegherrie

Na de coronarust is de afkeer van het vliegverkeer flink toegenomen. Vergeleken met de periode voor de pandemie klagen omwonenden van Maastricht Aachen Airport relatief veel vaker over herrie.

burgemeester boddin
Raad Beek wil tweede termijn Van Basten-Boddin

De gemeenteraad van Beek wil dat burgemeester Christine van Basten-Boddin een tweede ambtstermijn krijgt. De raad heeft dat donderdagavond in een niet openbaar deel van de raadsvergadering besloten.

Christine van Basten - Vrouw in de Media Award Limburg - 4 feb 2020
Burgemeester Beek ziet af van rol bij stichting

Burgemeester Christine van Basten-Boddin van Beek heeft zelf besloten om geen deel uit te maken van het comité van aanbeveling van de stichting Samen sterk tegen Kanker.

Christine van Basten - Vrouw in de Media Award Limburg - 4 feb 2020
Wethouders en griffier Beek fluiten burgemeester terug

De wethouders en de griffier van de gemeente Beek hebben burgemeester Christine van Basten-Boddin afgeraden plaats te nemen in het comité van aanbeveling van de stichting Samen sterk tegen Kanker.

oversteekplaats Beek
Tekort aan klaar-overs: Beek zet boa's in

Door een tekort aan klaar-overs heeft de gemeente Beek handhavers en studenten in moeten zetten, zodat leerlingen van kindcentrum Baeks Kompas veilig van en naar school konden gaan.

Maastricht Aachen Airport Vliegveld Beek
Provinciebestuur maakt toekomst MAA bespreekbaar

Als het aan het nieuw aangetreden dagelijks bestuur van de provincie ligt, komt er de komende maanden in samenspraak met de Provinciale Staten meer duidelijkheid over de toekomst van Maastricht Aachen Airport (MAA) in Beek.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten