Jolanda Vullings, medewerker Wibra uit Beegden (21 juni 2021)

Boosheid en teleurstelling over inhalen uren Wibra

Werknemers van Wibra moeten tijdens de zomer uren inhalen die ze niet konden maken tijdens de lockdown.

Floor Jansen in Heerlen (26 jan 2020)
Floor Jansen werkt opnieuw samen met Henk Poort

Floor Jansen en Henk Poort hebben opnieuw de muzikale samenwerking gezocht.

Britt Bongaerts Roermond volleybal
Volleybalsters in drie sets te sterk voor Japan

De Nederlandse volleybalsters hebben de Nations League in het Italiaanse Rimini zondag vervolgd met een zege op Japan. Oranje, met in zijn gelederen Britt Bongaert uit Beegden, won met 3-0: 25-22 25-20 25-23.

Britt Bongaerts
Bongaerts leidt Nederlands team naar winst in Nations League

De Nederlandse volleybalsters, met spelverdeelster Britt Bongaerts uit Beegden, hebben hun eerste wedstrijd uit de Nations League van dit jaar op overtuigende wijze gewonnen.

Grote brand boerderij Beegden - 30 apr 2021
Monumentale boerderij verwoest door grote brand

Een monumentale boerderij aan de Pannenhof in Beegden is in de nacht van donderdag op vrijdag zwaar beschadigd door een grote brand.

Ongeval Beegden (27 dec 2020)
Auto botst tegen boom: inzittenden slaan op de vlucht

De politie is zondagochtend in Beegden een zoektocht gestart naar een duo dat er te voet vandoor is gegaan na een aanrijding.

Floor Jansen in Heerlen (26 jan 2020)
Floor Jansen hoogst genoteerde Limburgse artiest in Top 2000

Net als voorgaande jaren is Rowwen Hèze de hofleverancier van Limburgse nummers in de Top 2000. Toch is de Americaanse band niet de hoogst genoteerde Limburgse act in de 'lijst der lijsten'. Die eer valt de in Beegden opgegroeide zangeres Floor Jansen dit jaar ten deel.

drugsdeal echt (13 sep 2020)
Drugspand in Beegden één jaar op slot

In Beegden is een pand aan de Eindstraat voor één jaar gesloten. Dat heeft burgemeester Stef Strous van Maasgouw bepaald.

Mito 1 (5 sep 2020)
Video: Estafette voor energiestofwisselingsziekten

De twaalfjarige Noa woont in Beegden en lijdt aan de energiestofwisselingsziekte (ook mitochondriële ziekte of mito genoemd). Momenteel zijn er nog geen medicijnen voor zijn ziekte en daar moet volgens zijn moeder verandering in komen.

Brand Beegden (30 aug 2020)
Grote brand leegstaande boerderij Beegden onder controle

De hulpdiensten zijn zaterdagavond rond 23:30 uur massaal uitgerukt voor een brandende boerderijschuur in Beegden.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten