Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedrijvig Fortuna verwelkomt Syhre, Vidigal vertrekt

Geplaatst opdonderdag 31 januari 2019 - 20:56

Fortuna Sittard heeft zich tegen de deadline van de transfermarkt aan versterkt met de Duitse verdediger Anthony Syhre. Daar staat het vertrek van André Vidigal tegenover.

De Portugese aanvaller wordt voor anderhalf jaar verhuurd aan APOEL Nicosia uit Cyprus. Dat bevestigden de Fortunezen donderdagavond op Twitter. De Cypriotische club heeft een optie tot koop bedongen.

Würzburger Kickers
Syhre (23) komt over van de Duitse derdeklasser Würzburger Kickers. De verdediger tekent in Sittard voor 2,5 jaar.

Dembélé
Eerder op donderdag verzekerde Fortuna zich al van de diensten van de Fransman Mahamadou Dembélé. De verdediger komt op huurbasis over van Red Bull Salzburg.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen