Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedrijvig Fortuna verwelkomt Syhre, Vidigal vertrekt

Geplaatst opdonderdag 31 januari 2019 - 20:56

Fortuna Sittard heeft zich tegen de deadline van de transfermarkt aan versterkt met de Duitse verdediger Anthony Syhre. Daar staat het vertrek van André Vidigal tegenover.

De Portugese aanvaller wordt voor anderhalf jaar verhuurd aan APOEL Nicosia uit Cyprus. Dat bevestigden de Fortunezen donderdagavond op Twitter. De Cypriotische club heeft een optie tot koop bedongen.

Würzburger Kickers
Syhre (23) komt over van de Duitse derdeklasser Würzburger Kickers. De verdediger tekent in Sittard voor 2,5 jaar.

Dembélé
Eerder op donderdag verzekerde Fortuna zich al van de diensten van de Fransman Mahamadou Dembélé. De verdediger komt op huurbasis over van Red Bull Salzburg.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen