Edit - Traumaheli bij bedrijf in Mook (18 aug 2021)

Gewonde bij incident op bedrijventerrein Mook

Bij een ongeval op het terrein van metaalafwerkingsbedrijf Coatinc Mook in Mook is woensdag een gewonde gevallen.

De Spurkt in Venray
Bedrijventerrein De Spurkt Venray van de baan

De gemeenteraad van Venray heeft de bouw van bedrijventerrein De Spurkt in de voorgestelde vorm van tafel geveegd.

Grote brand ontging eigenaren: 'Potverdorie, dat is bij ons'

De schade aan het bedrijfspand in Meijel dat in de nacht van vrijdag op zaterdag deels verwoest werd door een brand, is 'aanzienlijk'. Dat vertelt de eigenaresse.

Nachtelijke brand laat weinig over van bedrijfspand

Door een grote brand in de nacht van vrijdag op zaterdag is een groot deel van een bedrijfspand in Meijel verloren gegaan. De brandweer was uren bezig de brand onder controle te krijgen.

Auto beschoten: 'Begonnen te schieten in wilde westen'

Er is vrijdagavond geschoten op een bedrijventerrein in Bergen. Volgens de politie is er op een auto geschoten.

Dakdekkersbedrijf Venlo verwoest na grote brand

Het dakdekkers- en dakkapellenbedrijf in Venlo waar maandagmorgen vroeg een grote brand uitbrak, was niet meer te redden.

Grote brand afvalbedrijf Maastricht: 'Sluit ramen en deuren'

Op een bedrijventerrein in Maastricht heeft woensdagavond een grote brand in de loods van recyclingbedrijf Weelec gewoed.

Statenvragen over gedumpt asfalt bedrijventerrein Beek

De SP in het Limburgs Parlement zet grote vraagtekens bij het bedekken van een terrein van negen hectare bij het vliegveld in Beek met gebruikt asfalt.

'Dreigend tekort aan bedrijventerreinen in Parkstad'

De gemeente Heerlen is blij met de uitbreidingsplannen van internet-apotheek DocMorris, maar met de verkoop van zes hectare grond op bedrijventerrein Avantis heeft Parkstad ook de grenzen om te kunnen groeien bereikt.

Plan voor bedrijven op verlaten Philipsterrein Roermond

De voormalige Philips-fabriek in Roermond moet na tien jaar leegstand een bedrijvenverzamelterrein worden, vergelijkbaar met de oude Philips-fabriek in Heerlen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten